Ihoakatemiassa on otettu käyttöön uudet vartalon ihoa kiinteyttävät ja paikallisia rasvakertymiä tasoittavat hoidot HIFU ultraääni ja kryolipolyysi. HIFU-hoito kiinteyttää, vähentää ihon löysyyttä ja ihonalaisia rasvakertymiä. Hoito sopii hyvin olkavarsien, reisien ja vatsan alueen hoitoon. Kryolipolyysillä voidaan pienentää isompia paikallisia rasvakertymiä kuten esimerkiksi ns jenkkakahvat, vatsan ja reisien alueen ei-toivotut rasvakertymät. Eri menetelmillä annettavat hoidot voidaan yhdistää hoito-ohjelmaksi. Rasvakertymien poiston lisäksi on tärkeätä kiinteyttää myös ihoa, johon soveltuu  alueesta riippuen Intracel tai HIFU ultraäänikiinteytys. Hoitoja voidaan kohdentaa eri kerroksiin, joka mahdollistaa yksilöllisen hoitosuunnitelman. HIFU ja kryolipolyysi-hoidoissa ei tarvita puudutteita. Ultraäänihoidon jälkeen toipumisaikaa ei ole, kryolipolyysin jälkeen alueella on muutaman viikon ajan arkuutta, turvotusta ja punoitusta. Hoitoon suosittelemme  yhdistettäväksi ravinto- ja kunto-ohjelma. 

Tribeam laserlämpökiinteytys

Syksystä 2014 alkaen olemme pintaryppyjen tasoitukseen ja ohuen ihon kiinteytykseen käyttäneet uutta TriBeam laserlaitetta. Tribeam tasoittaa pintaryppyjä ja kiinteyttää ihoa kivuttomasti. Puudutteita ei tarvita, pientä ohimenevää punoitusta on parin tunnin ajan. Tribeam sopii hyvin ohuen, pintaryppyisen ihon kiinteytykseen. Tribeam hoidolla voidaan kiinteyttää myös silmäluomien herkkää ihoa ilman toipumisaikaa. Kokemuksiemme mukaan hoito soveltuu hyvin myös herkän kaulan ihon hoitoon. Hoitokertoja tarvitaan kerran kuukaudessa 3-5 ja hoitoon kannattaa yhdistää samalla kertaa ihon uudistumiseen tarvittavia rakennusaineita tarjoava mesoterapia.

Ylläpitohoito tehdään 3-6 kk välein. Laitteella voidaan myös uudistaa huulipuna-aluetta ja poistaa häiritseviä ihokarvoja. Hoito tehoaa sekä vaaleisiin että tummiin ihokarvoihin ja hoito on kivuton. Hoito on hyvä myös miehille korvakarvojen poistoon. Hoitokertoja tarvitaan useita, 3-8, mutta karvankasvu hidastuu jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

TriBeam hoitoja antaa sairaanhoitaja. Sisäisten silmäsuojusten käyttöä vaativa silmäluomien kiinteytys on erikoislääkärin toimenpide.

Ultracel kohottaa, tasoittaa ja syväkiinteyttää

Keväästä 2015 lähtien olemme käyttäneet Ihoakatemiassa Intracel-laiteperheen uutta tulokasta, joka yhdistää tutun Intracel combi hoidon ja fokusoidun ultraäänikiinteytyksen. Fokusoidu ultraääni kiinteyttää ihoa syvemmällä kirurgisen kasvojenkohotusleikkauksen syvyydessä. Yhdistelmähoito vaikuttaa sekä ihoon että ihon alla oleviin löystyneisiin kerroksiin. Tuloksena on entistä tehokkaampi kiinteyttävä ja kohottava vaikutus. Uudella menetelmällä saavutetaan näkyviä tuloksia myös kaksoisleuan, olkavarsien ja reisien ihon kiinteytyksessä. Hoitokertoja tarvitaan 1-2 ja jatkossa ylläpitohoitona noin kerran vuodessa.

 

Ensiesittelyssä Suomessa - PlasmaLipo-muokkaushoito

Rasvaimu on yksi yleisimmistä plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Periaate on yksinkertainen: rasvakudokseen suihkutetaan pienellä kanyylilla nestettä, jonka avulla irrotetaan rasvasoluja, ja korjataan ne samanaikaisesti imulaitteella talteen.
Esteettisessä lääketieteessä ja ihonhoidossa teknologia ja hoitomuodot kehittyvät vauhdilla, ja Ihoakatemiassa seurataan aktiivisesti alan kansainvälisiä trendejä. Yksi mielenkiintoisimmista uutuuksista alalla on PlasmaLipo-tekniikka.

Elokuussa aloitamme Ihoakatemiassa LED-valohoidot laadukkailla ja turvallisilla Omnilux valohoitolaitteilla.
Omnilux LED-valohoidot ovat ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja helppoja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. Omnilux laitteilla voidaan hoitaa aknea, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita ja nopeuttaa ihon paranemista. Omnilux  LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Kaikilla Omnilux valohoitolaitteilla on Yhdysvaltain terveysviranomaisen FDA-n hyväksyntä iho-ja terveysongelmien hoitoon. Omnilux valohoitolaitteilla annetuista valohoidoista on jo yli 40 tieteellistä julkaisua. LED-valohoidot ovat sarjahoitoja ja aloitetaan sairaanhoitajan vastaanotolta.