MESOTERAPIA HIUSTENLÄHTÖÖN

Mesoterapia on yksi tehokkaimmista hiustenlähtöä hidastavista menetelmistä, jonka teho on osoitettu myös tieteellisissä tutkimuksissa. Ihoakatemiassa on vuosien kokemus sarjahoitona toteutettavasta hiusmesoterapiasta. Ihoakatemian Kauneuskeskuksessa käytetään ihonsisäisten pistosten antamiseksi erityistä neulauslaitetta, joka tekee hoidosta kivuttoman. Hoito on miellyttävää ja tuntuu enemmänkin hieronnalta. Hoidossa käytetään hiusten kasvua tehostavia ja karvafollikkeleitä ja verenkiertoa elvyttäviä hiusten kasvutekijöitä, vitamiineja ja hivenaineita. Kuten kasvojen alueen mesoterapiassa, on merkitystä myös neulanpistolla itsellään.

Hoito auttaa sekä viivästyttämään alkavaa hiustenlähtöä että tilanteessa, jossa hiustenlähtö on jo edennyt pidemmälle. Hoito tulee kuitenkin aloittaa mahdollisimman aikaisin, sillä täysin kaljuuntuneille alueille hoito ei todennäköisesti tehoa. Mesoterapia sopii sekä miehille että naisille. Hoito ei vaadi töistä poissaoloa, hoidossa voi käydä vaikka lounastauolla. Hoito ei välttämättä tehoa alopeciaan.

Mesoterapiaa annetaan kerran viikossa 3-4 kuukauden ajan ja jatkossa tilanteen mukaan ylläpitohoitona. Hoitoon voidaan yhdistää Mesoroller-kotihoito, hiuspohjan kuntoa parantavat ja hiustenkasvua lisäävät Dermaheal ja Renokin hoitotuotteet. Mikäli hiuspohjassa on ihottumaa, aloitetaan hoito ihotautilääkärin konsultaatiolla Ihoakatemiassa, jossa tutkitaan hiuspohjan kunto ja selvitetään hiustenlähtöön mahdollisesti vaikuttavat syyt ja sairaudet.

 MG 3930    IMG 0933