Led table 001Couperosan, punoituksen ja hiusverisuonilaajentumien hoito

Couperosan hoitoon on monia mahdollisuuksia. Nopein hoito on Cellec-valoimpulssihoito, jolla saavutetaan näkyvät tulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Laaja-alaisten muutosten hoitoon tarvitaan 2-3 hoitokertaa. 

Miellyttävä ja kivuton menetelmä on Filorga LED-valohoito tehokkaalla ja laadukkaalla laitteella. LED-valohoitoa annetaan 2 kertaa viikossa yhteensä noin 10 kertaa. Hoitoaika on 12 minuuttia, johon voidaan yhdistää myös paikallishoidot. Tulos paranee vielä 12 viikkoa hoitokuurin loppumisesta. LED-hoitoa voidaan antaa tarvittaessa koko vartalon alueelle ja hoidolla on myös kiinteyttävä vaikutus. LED-valohoidosta on selvä tieteellinen näyttö. Hoito on kivuton, ei rusketa eikä polta ihoa. Hoidon aikana käytetään valon kirkkauden vuoksi suojalaseja, rentoututaan ja kuunnellaan musiikkia. 

Kotona hoitoa voi jatkaa Filorga Lumitherapist kotihoitoon kehitetyllä LED-laitteella. Ohjelma kestää 8 minuuttia ja sitä käytetään aluksi päivittäin, myöhemmin kuureina tarpeen mukaan.

Ihoakatemian Kauneuskeskuksen hoitovalikoimiin kuuluu yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa kehittetty couperosaiholle sopiva kosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito.