Mesoterapia hiustenlähtöön

 

Hiusmesoterapia on veitsetön ja kivuton menetelmä omien luonnollisten hiuksien vahvistamiseen, hiuskasvun palauttamiseen ja hiuspohjan kunnon parantamiseen.

Ihoakatemiassa käytetään ihonsisäisten pistosten antamiseksi erityistä neulauskonetta, joka tekee hoidosta kivuttoman. Hoito on miellyttävää ja tuntuu enemmänkin hieronnalta.Hoidossa käytetään hiusten kasvua tehostavia ja karvafollikkeleitä ja verenkiertoa elvyttäviä hiusten kasvutekijöitä, bioaktiivisia peptideja, vitamiineja ja hivenaineita.

Kuten kasvojen alueen mesoterapiassa, on merkitystä myös neulanpistolla itsellään. Perinteiseen käsin tehtävään mesoterapiaan nähden moninkertainen pistosmäärä lisää hoitoaineiden imeytymistä ihoon, parantaa hiuspohjan aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hoito auttaa sekä viivästyttämään alkavaa hiustenlähtöä että tilanteessa, jossa hiustenlähtö on jo edennyt pidemmälle. Mesoterapia sopii sekä miehille että naisille. Uudella Renokin Booster valmisteella saavutetaan lisätehoa myös miespuolisessa hormoniriippuvaisessa hiustenlähdössä ilman sivuvaikutuksia. Lisätietoja Renokin peptideistä ja niiden vaikutusmekanismeistä löydätte www.renokin.com.


Hiusmesoterapiaa annetaan kerran viikossa 2-3 kuukauden ajan ja jatkossa tilanteen mukaan ylläpitohoitona. Hoitoon voidaan yhdistää Mesoroller-kotihoito. Hoitoa käytetään muualla maailmassa myös alopecian (pälvikaljuuden) hoitoon. Mikäli hiuspohjassa on ihottumaa, aloitetaan hoito ihotautilääkärin konsultaatiolla, jossa tutkitaan hiuspohjan kunto ja selvitetään hiustenlähtöön mahdollisesti vaikuttavat syyt ja sairaudet.

Lisätietoja hiusmesoterapiasta saatte sairaanhoitajan vastaanottokäynnillä. Ajanvaraukset 010 616 8989.