TriBeam

Tribeam laserlämpökiinteytys

Syksystä 2014 alkaen olemme pintaryppyjen tasoitukseen ja ohuen ihon kiinteytykseen käyttäneet uutta TriBeam laserlaitetta. Tribeam tasoittaa pintaryppyjä ja kiinteyttää ihoa kivuttomasti ja ilman toipumisaikaa. Puudutteita ei tarvita, pientä ohimenevää punoitusta on parin tunnin ajan. Tribeam sopii hyvin ohuen, pintaryppyisen ihon kiinteytykseen. Tribeam hoidolla voidaan kiinteyttää myös silmäluomien herkkää ihoa. Kokemuksiemme mukaan hoito soveltuu hyvin myös herkän kaulan ihon hoitoon. Hoitokertoja tarvitaan kerran kuukaudessa 3-5 ja hoitoon kannattaa yhdistää samalla kertaa ihon uudistumiseen tarvittavia rakennusaineita tarjoava mesoterapia.

Ylläpitohoito tehdään 3-6 kk välein. Laitteella voidaan myös uudistaa huulipuna-aluetta ja poistaa häiritseviä ihokarvoja. Hoito tehoaa sekä vaaleisiin että tummiin ihokarvoihin ja hoito on kivuton. Hoito on hyvä myös miehille korvakarvojen poistoon. Hoitokertoja tarvitaan useita (3-8), mutta karvankasvu hidastuu jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

TriBeam hoitoja antaa sairaanhoitaja. Sisäisten silmäsuojusten käyttöä vaativa silmäluomien ihon kiinteytys on erikoislääkärin toimenpide.