Ihon radiofrekvenssihoidot

MatrixRF2

Photos courtesy of Amy Taub, M.D.

MatrixRF1

Photos courtesy of George Hruza, M.D.

 

Ihoakatemiassa on vuosien kokemus erilaisista radiofrekvenssihoidoista, niiden tehosta ja pitkäaikaistuloksista. Vuonna 2008 Ihoakatemia otti ensimmäisenä Suomessa käyttöön ihon kiinteytykseen ja tasoitukseen Matrix IR menetelmän ja triniti-hoidon. Vuonna 2009 otimme käyttöön fraktionaalisen subablatiivisen radiofrekvenssimenetelmän MATRIX RF. Hoidossa tasoitettiin hellävaraisesti ihon pintaa ja laserhioinnoista poiketen ihoa kiinteyttiin myös syvemmältä. Teho oli asetuksista riippuen verrattavissa fraktionaalisiin Erbium Glass, Er-Yag ja CO2 menetelmiin, mutta toipumisaika huomattavasti vähäisempi.

Vuodesta 2011 on Matrix hoidon klinikassamme korvannut vielä tehokkaampi ja turvallisempi INTRAcel Combi hoito. Verrattuna Matrix- ja muihin radiofrekvenssihoitoihin INTRAcel Combi hoidon tehoa ja syyvyyttä voidaan muuttaa potilaan ihon kunnon ja hoitotavoitteiden mukaan. Tämä mahdollistaa juuri potilaan ihon tarpeisiin kohdennetun hoitovaikutuksen. Hoito soveltuu myös herkälle ja tummalle iholle eikä tavallisesta poikkeavaa aurinkosuojausta enää tarvita. Verrattuna vuoteen 2008 tulokset ovat selvästi parempia ja toipumisajat lyhyempiä.

 

INTRAcel hoidon pitkäaikaistulokset 2011-2015

Ihoakatemia enne ja parast 4 1

2011
ennen hoitojen aloitusta.

Ihoakatemia enne ja parast 4 2

2015.
Vaikka vuosia on tullut lisää, on ulkonäkö edelleen selvästi piristynyt. Nenä-suupielipoimu on poskipään nousun myötä merkittävästi pienempi, uurteet kautaaltaan madaltuneet, otsa ja kulmakaaret nousseet.