IHON PISTOSHOIDOT: Botuliini- ja hyaluronihappohoito

X-HA3

Valtaosa meistä haluaa iän karttuessakin näyttää hyvinvoivalta ja raikkaalta ilman leikkausta, pitkää toipumisaikaa ja mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tuloksen pitää olla mahdollisimman luonnollinen ja huomaamaton niin että ulkopuolinen ei havaitse että mitään toimenpiteitä on tehty. Nykyaikaiset esteettisen dermatologian ja plastiikkakirurgian toimenpiteet tarjoavat mahdollisuudet myös veitsettömään kasvojenkohotukseen yhdistämällä monia erityyppisiä hoitoja. Hoitotulos näkyy hienovaraisesti asteittain lähes ilman toipumisaikaa. Vaikka rypyt ja muut ikämuutokset hoidetaan, kaikki kasvojen luonnolliset ilmeet säilytetään.

Botuliini on lääkeaine, jolla voidaan tehokkaasti hoitaa sekä ikämuutoksia, liikahikoilua että migreenia. Ryppyjen hoidossa botuliini rentouttaa yliaktiivisia lihaksia, jonka tuloksena rypyt tasoittuvat. Hoidon vaikutus alkaa noin 3 -7 päivän kuluttua annetusta hoidosta ja kestää keskimäärin 5 kuukautta.

Botuliinilla hoidetaan mm. otsan, silmänympärys-, kaulan ja dekolteen ryppyjä, kohotetaan kulmakarvoja ja suupieliä. Kainaloiden liikahikoilun hoidossa lääke on KELA-korvattava. Ihoakatemiassa käytetään hoitoon laadukasta apteekki-botuliinia, jolloin hoito on turvallista.

Hyaluronihappo ei ole happo vaan elimistössä, esimerkiksi ihossa ja lasiaisessa luonnollisesti esiintyvä sokeriyhdiste, jota elimistön entsyymit pilkkovat ja jota muodostuu uudelleen. Synteettinen hyaluronihappogeeli liukenee pikkuhiljaa geelin paksuudesta ja elimistön entsyymeistä riippuen. Täyteaineiden tavallisimmat käyttöalueet ovat ns "Sibeliusrypyt", nenä-suupieliuurteet, huulten muotoilu ja Ihoakatemiassa tehtävä veitsetön kasvojenkohotus.

Ihoakatemiassa käytetään ranskalaisen Laboratoires Filorgan monikäyttöisiä täyteaineita X-HA3, X-HA Volume ja M-HA18. X-HA-tuoteperhe on nykyaikainen, lääketehtaan kehittämä uuden sukupolven hyvin puhdas ja hyvin omiin kudoksiin mukautuva hyaluronihappogeeli.

"French Touch" veitsettömässä kasvojenkohotuksessa yhdistetään erityyppiset hyaluronihappogeelit X-HA3, X-HA Volume ja M-HA18. Veitsettömässä kasvojenkohotuksessa palautetaan kasvojen nuorekasta pyöretyttä, hoidetaan syvät rypyt, uudistetaan ja kostutetaan ihoa.

Täyteainehoitoihin yhdistetään usein ihon pigmenttihäiriöitä ja sävyä korjaava Glykopeel anti-aging kemiallinen kuorinta ja kiinteyttävä mesoterapia. Yhdistelmähoidot ovat potilaalle helppoja ja toipumisaika on lyhyt.