INTRACEL RADIOFREKVENSSI-MIKRONEULAUS

Intracel2 Intracel3 Intracelcheek 

Kuvia INTRAcel hoitotuloksista

INTRAcel on uuden aikakauden lääketieteellinen menetelmä ihon veltostumisen ja ryppyjen, sekä akne- ja raskausarpien hoitoon. Hoitoteho perustuu neulojen kärjistä tarkasti vapautuvaan radiofrekvenssi-energiaan joka samanaikaisesti kiinteyttää, kohottaa ja tasoittaa ihoa.

INTRAcel on ollut käytössä Ihoakatemiassa vuodesta 2011. Vuosi vuodelta menetelmä on kehittynyt ja hoitomahdollisuudet lisääntyneet. Nykyään INTRAcel tehdään yleensä Combi-menetelmällä, jossa kiinteytetään ja uudistetaan ihoa samalla hoitokerralla monessa kerroksessa. Hoidolla voidaan kiinteyttää ja tasoittaa ihoa ja kohottaa kasvojen piirteitä. Hoito sopii hyvin myös kaulan, dekolteen, olkavarsien ja reisien kiinteytykseen.

INTRAcel Combi menetelmä on klinikassamme korvannut nuorennushoidossa laserhionnat, sillä INTRAcel on osoittautunut niitä huomattavasti tehokkaammaksi ja turvallisemmaksi. Ihoa voidaan hoitaa monessa eri syvyydessä hyvin monipuolisilla asetuksilla, mistä johtuen hoidot voidaan kohdistaa entistä tarkemmin. Neulattomalla hoitokärjellä voidaan uudistaa ihon pintaa ja kiinteyttää myös silmäluomien herkkää ihoa.

INTRAcel-hoidon teho perustuu oman ihon uudistumiseen. Hoitotulos on täysin luonnollinen, ja usein saavutetaan 5-10 vuoden ikääntymismerkkien korjaantuminen lähes ilman toipumisaikaa.

Ominaisuuksiltaan ja teholtaan INTRAcel-menetelmä poikkeaa selkeästi kosmetologisesta mikroneulauksesta, mikrorullauksesta tai muista radiofrekvenssihoidoista. Hoitokäsittely annetaan hoidettavasta ongelmasta riippuen 4-8 viikon välein, ja kertoja tarvitaan keskimäärin 2. Ennen toimenpidettä iholle laitetaan puudutevoide. Koska ihon pintaa ei vaurioiteta, INTRAcel-käsittelyyn ei liity hyperpigmentaation riskiä, ja hoidonjälkeen riittää 30 SK auringonsuoja. Vuodesta 2015 lähtien INTRACel Combi hoitoon voidaan samalla hoitokerralla yhdistää myös syvempiä ihokerroksia kiinteyttävä mikrofokusoitu ultraäänihoito HIFU, jolloin hoitoa kutsutaan ULTRAcel-nimellä. HIFU hoidolla päästään vaikuttamaan samaan kerrokseen, mihin kirurgisessa kasvojenkohotusleikkauksessa.

INTRAcelin edut

  • Kiinteyttävä ja kohottava vaikutus
  • Luonnollinen lopputulos
  • Lyhyt toipumisaika
  • Hellävarainen - ei vaurioita eikä ohenna ihoa
  • Toistettavissa tarvittaessa
  • Lähes olematonpigmenttihäiriöiden kehittymisen riski
  • Tehokas ja turvallinen myös kaulan, dekolteen, olkavarsien ja käsien ihon kiinteytykseen
  • Tehokas akne-ja raskausarpien hoidossa

Dr Marge Uibun englanninkielinen katsaus Intracel-hoidosta kansainvälisessä esteettisen lääketieteen julkaisussa Prime löytyy täältä.

 

INTRAcel Combi pitkäaikaistulokset
Ihon kiinteytyminen näkyy kuvassa posken alueen ja kulmakaarien kohoamisena. Myös leukalinja on napakampi. Yleisvaikutelma on selvästi nuorekkaampi, väsymyksen merkit vähäisempiä. Toimenpide voidaan toistaa yksilöllisen tarpeen mukaan

1of4

2011

2of4

KUUKAUSI ENSIMMÄISEN HOIDON JÄLKEEN

3of4

2013

4of4

2015