ULTRAcel (HIFU + RF)

ULTRAcel

Keväästä 2015 lähtien olemme käyttäneet Ihoakatemiassa INTRAcel-laiteperheen uutta tulokasta, joka yhdistää tutun Intracel combi hoidon ja fokusoidun ultraäänikiinteytyksen. Fokusoidu ultraääni kiinteyttää ihoa syvemmällä kirurgisen kasvojenkohotusleikkauksen syvyydessä.

INTRAcel hoidon pitkäaikaistulokset 2011-2015

Ihoakatemia enne ja parast 4 1

2011
ennen hoitojen aloitusta.

Ihoakatemia enne ja parast 4 2

2015.
Vaikka vuosia on tullut lisää, on ulkonäkö edelleen selvästi piristynyt. Nenä-suupielipoimu on poskipään nousun myötä merkittävästi pienempi, uurteet kautaaltaan madaltuneet, otsa ja kulmakaaret nousseet.

 

Yhdistelmähoito vaikuttaa sekä ihoon että ihon alla oleviin löystyneisiin kerroksiin. Tuloksena on entistä tehokkaampi kiinteyttävä ja kohottava vaikutus. Uudella menetelmällä saavutetaan näkyviä tuloksia myös kaksoisleuan, kaulan, dekolteen, olkavarsien ja reisien ihon kiinteytyksessä. Hoitokertoja tarvitaan 1-2 ja jatkossa ylläpitohoitona noin kerran vuodessa.
HIFU-hoito voidaan tehdä myös ilman radiofrekvenssihoitoa. Poiketen ensimmäisen sukupolven laitteista on Ihoakatemiassa käytössä oleva uuden sukupolven mikrofokusoitu ultraäänihoito kivutonta eikä vaadi toipumisaikaa.

ULTRAcel hoidon tulokset 6 kk hoidon jälkeen

Ihoakatemia enne ja parast 3 1

Maaliskuu 2015

Ihoakatemia enne ja parast 3 2

Lokakuu 2015
1. Kulmakaaret ovat nousseet otsan kiinteytyessä
2. Nenä-suupielijuonteet ovat tasoittuneet poskipäiden noustessa
3. Kasvojen nuorekas pyöreys (ovaali) palautuu