French Touch kasvojenkohotus

FrenchTouch1 ”French Touch” on Laboratoires Filorga Paris esteettisen dermatologian tutkimuskeskuksen kehittämä kokonaisvaltainen kasvojenkohotus-ohjelma, johon kuuluvat X-HA täyteaineet, Glykopeel-kuorinta ja NTCF-mesoterapia. Hoito-ohjelma palauttaa sekä kasvojen menetettyä muotoja ja ihonalaiskudoksen vähenemistä sekä parantaa ihon laatua uudistamalla ihoa ja lisäämällä elimistön omaa kollageenituotantoa.  Ohjelmassa käytetään erityyppisiä hyaluronihappogeeleja X-HA3, X-HA Volume ja M-HA18 kasvojen muotoiluun, ryppyjen hoitoon ja ihon uudistamiseen.  Samalla hoitokerralla hoidetaan monet häiritsevät yksityiskohdat kuten ns. sibeliusrypyt, nenä-suupieliuurteet ja  ylähuulen pystyrypyt.  Syvien uurteiden täyttämisen lisäksi voidaan kauniisti lisätä huulien iän myötä vähenevää täyteläisyyttä. Hoidossa käytetään yleensä 4-6 kpl erityyppisiä yhden millilitran hyaluronihappogeeli-ruiskuja. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen tulos pysyy yleensä 2-4 vuotta, pieni ylläpitohoito voidaan tehdä vuoden kohdalla, jonka jälkeen jatkohoito on yksilöllistä. 
 

Hyaluronihappo ei ole happo vaan elimistössä esimerkiksi ihossa ja lasiaisessa luonnollisesti esiintyvä sokeriyhdiste, jota elimistön entsyymit pilkkovat ja jota muodostuu uudelleen. Synteettinen hyaluronihappogeeli liukenee pikkuhiljaa geelin paksuudesta ja elimistön entsyymeistä riippuen.  Paksummilla geeleilla muotoillaan kasvoja ja tuetaan laskeutuvia kudoksia, ohuemmilla korjataan ryppyjä ja syväkosteutetaan ihoa. Hyaluronihappogeeleilla on todettu ihon kollageenisynteesiä ja kimmoisuutta lisäävä vaikutus. 

Koko kasvojen käsittely kestää 1,5 – 2 tuntia. Ihoakatemiassa käytetään kanyylitekniikkaa, jolla mustelmia on selvästi aikaisempaa vähemmän, hoitotulos tarkempi ja turvotusta lisääviä puudutepistoksia ei enää tarvita.  Mitä laajempi toimenpide, sitä enemmän voi olla turvotusta ja mustelmia, mutta nämä ovat peitettävissä meikillä. Seurantatutkimuksessa oli viikon kuluttua turvotusta, punoitusta ja mustelmia enää 6%lla 95sta hoidetusta potilaasta. Hoidon jälkeen ei suositella muutaman päivän ajan saunomista ja voimakasta fyysistä rasitusta.