Internet-ajanvaraus

Internet-ajanvaraus käyttää tästä eteenpäin turvallisempaa https: palvelinta ja yhteyttä.

 

Ihoakatemian tehokas hoito paransi aknen ja vaalensi maksaläiskät Kauneus ja Terveys -lehden testissä

Maksa- ja pigmenttiläiskät ovat yleisiä ulkonäköä häiritseviä ihomuutoksia. Nykypäivänä maksaläiskiä ja muita värimuutoksia voidaan hoitaa tehokkaasti. Tarjolla on lääkevoiteita, kotihoitotuotteita ja laitehoitoja. Sokkona tähän ei kuitenkaan kannata ryhtyä, sillä ilman oikeata diagnoosia ja väärin hoidettuna värimuutokset voivat jopa pahentua, kertoo Ihoakatemian ylilääkäri, ihotautien ja allergologian ylilääkäri Marge Uibu. Toisinaan oikea diagnoosi ja hoito säästää satoja euroja ja ylimääräistä vaivaa. Esimerkiksi yksittäinen pigmenttiläiskä voidaan usein timanttihionnan ja kalliin laserkäsittelyn sijaan hoitaa yksinkertaisella jäädytyshoidolla.

Laaja-alaiseen melasmaan käytetään ensisijaisesti lääkevoiteta. 

Kauneus ja Terveys -lehden lukijat testasivat erilaisia pigmenttimuutosten hoitoja. Ihoakatemiassa testaajana oli vaikeahoitoisesta aknesta ja pigmenttiläiskistä kärsivä Kyllikki Lempiäinen, jota hoidettiin erinomaisin tuloksin. 

Kyllikki oli aikaisemmin kokeillut mitä erilaisempia aknehoitoja vahvoista aknelääkkeistä alkaen. Cellec-valoimpulssihoidon, kemiallisen kuorinnan ja ihoa hoitavien tuotteiden kuten Dermahealin Super Brightening –peptidiseerumin ja –voiteen yhdistelmällä testaajan akne parantui ja maksaläiskät hävisivät kokonaan. Kyllikki on tyytyväinen lopputulokseen ja seuraavana hankintalistalla on Filorgan Lumitherapist Led-laitetta, jonka avulla valohoitoa voi jatkaa kotona tarvittaessa.

Lue lisää pigmenttimuutoksista ja niiden hoidosta Kauneus ja terveys -lehden numeroista 12 / 2013 ja 03 / 2014.

Ihoakatemian osuus artikkeleista löytyy täältä.

Kyllikille annetut akneihon intensiivihoidot ja pigmenttiläiskien Cellec-hoidot löytyvät Ihoakatemian Kauneuskeskuksesta. 

HOIDA TALVI-IHOA OIKEIN

Talviaikaan erityisesti tuuli, pakkanen, ulko- ja keskuslämmityksestä johtuva sisäilman matala kosteusprosentti vaikuttavat ihon kuivumiseen. Eniten kuivuvat ulkoilmalle altistuvat alueet – kasvot, kaula ja kädet. Ihottuma-oireet vuorostaan pahenevat usein kyseisen sairauden tyyppipaikoissa esim. atooppinen ihottuma taipeissa. Iho vaatii toimiakseen 10-15% vesipitoisuuden. Monet tekijät kuten kuiva ilmalla, viima ja pakkanen aiheuttavat ihon kuivumista ja sen luonnollisen suojakalvon heikkenemistä. Miten kannattaa hoitaa ihoa talvella? Lataa Ihoakatemian tietopaketti kuivan ihon hoidosta täältä.

INTERNET-ajanvaraus

Ihoakatemian Kauneuskeskuksen asiakkaat voivat nyt varata hoitoaikoja myös internetin kautta. Tehty varaus näkyy välittömästi myös Ihoakatemian vastaanotossa. Palvelu on tarkoitettu Ihoakatemian Kauneuskeskuksen kanta-asiakkaille, uusien asiakkaiden varaukset tehdään edelleen puhelimitse. Myös peruutukset ja ajan muutokset pyydämme tekemään puhelimitse tai sähköpostitse.

IHOAKATEMIAN KAUNEUSKESKUS ON MUUTTANUT IHOAKATEMIAN YHTEYTEEN

Ihoakatemian Kauneuskeskuksen tilat Uuden Ylioppilastalon 6:ssa kerroksessa ovat valmiit. Ihoakatemian ja Kauneuskeskuksen käytössä on nyt Ylioppilastalon koko kuudes kerros!

Kauneuskeskuksen uudet tilat ovat entistä viihtyisämpiä ja tunnelmallisempia. Tervetuloa kauneushoitoihin!

Filorga Cryolift paras kiinteyttävä kasvohoito 2011

Laboratoires Filorga Cryolift kasvohoito on valittu Evitan vuoden 2011 parhaaksi kasvohoidoksi (Evita 12/2011). Tervetuloa kokeilemaan nykyaikaisa kasvohoitoja Kauneuskeskukseemme!